Leseverksted 2018

Desember på Malangseidet skole er tida for gode tradisjoner. En av dem er leseverkstedet. Elevene fikk en flott «kick-off» på biblioteket i Tromsø og siden er det blitt lest mange bøker. Vi har hatt lesepar der de eldste elevene har lest høyt for de yngste, men elevene har også fått lese «egen» bok. Hver leste bok er notert med tittel, forfatter og hvem som har lest den. Nå henger alle leste «bøker» pent på veggen ved siden av en nissesekk med en overraskelse inni. På biblioteket lånte vi bøker og fikk høre bokanmeldelser fra mange spennende bøker. Dette inspirerte elevene til å fortelle om bøkene de har lest. Resultatet var mange flotte bokanmeldelser for skolens ivrige «lesehester».

Bokpresentasjon for 5.-7. trinn

Pizza på Egon

1.-4. trinn

Bokpresentasjon

De tre med høyest poengsum i årets yatzyturnering